Tanker om mål og bånd

Fortsettelse av det jeg skriver på Facebook: Ønsker å bruke 15-20 minutter på dette før spilling til søndag

Litt mer tanker. Husk jeg skriver alt for mye, er ikke så innviklet og komplisert som jeg vil ha det til

MÅL: Om dere ikke allerede har et mål/noe karakteren din higer etter, se om du kan skape det. Det kan være så enkelt som å få seg nye venner, kanskje du ønsker å bli berømt? Kanskje du ønsker å finne den tapte artefakten som du ble fortalt historier om da du var liten? Er det noen du vil hevne? Eller kanskje du har vandret hvileløst, målløst rundt hele livet ditt og prøver ting i hytt og vær for å finne noe som kan gi livet ditt mening – kanskje denne gjengen med folk som brått har blitt bundet sammen kan gi livet ditt mening?

Jeg tror de fleste av dere har dette klart, men om dere ikke har det, tenk igjennom det igjen, og tenk på hvordan det påvirker karakteren deres.Gjerne velg noe du tror kan gjøre ting spennende for deg og de andre spillerne – kanskje målet involverer de andre? Noe du kan bruke til å påvirke valgene karakteren din tar, væremåten hans og hvordan han oppfører seg mot de andre spillerne.

BÅND: Det er så lettere (og morsommere) å spille med medspillerne deres om dere skaper et konkret bånd til en (eller flere) av de andre spillerne. Det kan være så enkelt som at du ser på deg selv som den overlegne lederen for gruppa (selv om du er den dummeste, noe du ikke innser selv, og dermed bare tror du er lederen), kanskje du ønsker å se om du kan rekruttere (eller konvertere) de andre til ditt fremtidige handelsimperium.
Kanskje du ønsker sårt en venn, men siden du tidligere ble forrådt, er av instinkt mistroisk, og prøver å finne ut om du kan stole på menneskene i denne gjengen? Eller kanskje det er mer hemmelig? Kanskje du lovet en døende mann som reddet livet ditt å passe på en av dine kompanjonger (slikt kan dere holde hemmelig så klart), og dermed er overbeskyttsom. Lag noe dere kan SPILLE på. Eller kanskje du av instinkt avskyr en av dine frender pga et rykte du hørte om han, noe han gjorde mot deg/eller noen du kjente, osv.

Tanker om mål og bånd

Timurea Typaer