Timurea

De Utvalgtes Vei

Session 7

Marsa, dag 19-?., e.å. 6157, De Frostbruddne Fjellene & Astralplanet

Nede i Arkivet forsøkte dere å flykte fra en haug av tikkende klokkekrigere som akkurat hadde våknet opp, men til ingen nytte. Én etter én ble dere meiet ned, drept, og dette så ut til å være slutten for våre eventyrere. Men rett før dere døde hørte dere en stemme, en stemme som kom ut fra skjoldet Bo hadde fått av den merkelige fyren på markedet like før dere gikk ned i Akrivet, en stemme som ba dere “Å gå den Utvalgtes Vei”.

Dere våknet opp i et merkelig skyggeland, et land Erkos kjente igjen som Astralplanet. Dere forhandlet med guder, så syner av ting som hadde skjedd, kom til å skje, skjedde akkurat nå? Dere visste ikke. Dere ble konfrontert med deres egne handlinger, og kom mer eller mindre helskinnet igjennom – med velsignelser og forbannelser fra gudene dere hadde forhandlet med.

Synene dere så gav dere ideer om hva dere ville gjøre videre, det var tydelig at det var ting i gjære. Dere så et velkjent fjes – Evia/Aurova som snakket med en velkjent trollmann – han dere akkurat hadde kjempet mot i Arkivet – snakke om og lese skrifter om “Sjelens Essens og struktur”, og en alldeles enestående avslutning på årets turnering. Mordai så sin gamle mester, Akta Sorgiver spørre en stakkars gnom og hvor sin gamle lærling var, og mer til. Hver av våre helter fikk hvert sitt syn.

Dere avsluttet med å møte den første guden dere møtte på nytt igjen, Vitnet, en av de 13 herremennene. Han ba dere om å bestemme deres egen skjebne, og viste dere mange dører, portaler til forskjellige steder. Dere endte opp med å be om å bli sendt der dere trengtes mest (?) og endte opp tilbake i Frostly, i Gamblerkirka, rett foran en sjokkert Kovorra deMarille, prestinna i Gamblerkirka, som etter et øyeblikks sjokk samlet seg og utbrøt “Så, hvem vil satse penger på at disse herremennene vinner turneringen?”

Comments

Typaer

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.