Timurea

Para Siempres Oppstandelse

Marsa, dag 25, e.å. 6157, Frostly, De Frostbruddne Fjellene

Mange ting skjedde.
Dere kom tilbake til live.
Oppdaget at det hadde gått flere dager siden dere døde i arkivet, omtrent en uke

Dere meldte dere på turneringene.
En mystisk spåtrollmann – som dere kjente igjen som han dere møtte ved porten til Frostly når dere første gang ankom hit, en av Skuefangerne fra Himmelhavn, fortalte dere at noe viktig kom til å skje under turneringen.
Elrohir vant bueskytterkonkurransen med glans.
Det ble oppdaget at det kunne se ut til at store deler av byen var blitt påvirket / kontrollert av samme ting som påvirket den delvis gale mannen dere fant i arkivet (det som lå under galskapen er det dere fant hos folkene i byen, ikke galskapen, den kom av noe annet).
Allvis kom over Gilla som ble sjokkert og overlykkelig over å se dere i live, så håpefull i forhold til om Frederik var med dem, så knust når ho fikk høre at han ikke var der blant dem.

Dere snakket med lederen av Voktertempelet i Frostly, Eine, og fortalte en bekymret Eine om hva som hadde skjedd og hva dere hadde oppdaget.

Osv., osv., osv.

Fyll gjerne på mer – dere andre også, spillere!

Dere avsluttet med å gå på jakt etter Aske, en mann som hadde dukket opp i en av synene dere hadde mens dere var døde, og som hadde dukket opp igjen i Voktertempelet for å hente en av de døde kroppene av de andre personene som var funnet døde i arkivet – i håp om at Aske kunne lede dere videre i retning av Evia/Aurova og den mystiske trollmannen og dere skumle planer. En tur til den Grimme Søster, litt snedig snakk med innehaveren, og dere ble geleidet til tunnelganger bakerst, inn i fjellet. Dere møtte (og frigjorde) noen ulver, og det siste dere gjorde var å sloss mot en gedigen orm – som nesten drepte Erkos – og fant en haug med skatter.

Comments

Typaer

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.