Home Page

Velkommen!

Hei! Velkommen til dette lille forsøket med en liten database/loggbok for Timurea-kampanjen til Allvis, Elrohir, Mordai, Erkos, Bo og vennene deres.

AKTUELT TIL NESTE SESSION 27. november kl 14: Tanker om mål og bånd

Adventure Log

Sjekk ut Adventure Log’en for å finne referater fra sesjonene – driver for øyeblikket og arbeider meg bakfra og fram – i typisk “Erlend-gjør-alt-for-mye-ut-av-det”-stil. Dere kan selv redigere og legge til – og gjerne skriv referat selv fra kommende sesjoner om dere vil – bare å melde seg frivlillig om noen vil ta oppgaven!

Referatbiten er i alle fall det jeg tenker å bruke tid på her, så får vi se om jeg gjør noe av de andre tingene, som jeg nevner under. Uansett – tanker er at dere kan bidra med ting/sortere notatene deres her og legge til ting selv.

Characters

Sjekk ut Characters for å legge til karakterer dere har møtt.
Hadde det forresten vært ønskelig at jeg la til karakterer dere har møtt – i det minste, skrev navnet på dem, og plassen dere møtte dem, evt. også noen av beskrivelsene jeg gav dem? Tenker i hvert fall at det er noe dere kan fylle ut – om dere er interessert i slik.

Wiki

wiki-en kan dere også legge inn ting. Tenker i det minste å lage bare et ark for hvert sted dere har vært, og så linke til karakterene dere traff der. Får se hvor mye jeg gidder å gjøre.

Maps:

Kart: Bruk denne linken for å finne kart over Timurea, ikke linken over. Mye er logisk nok ikke fylt inn (jeg har tidvis et liv, og Timurea er en STOR verden), men veldig mye av det i det nærmeste området deres er fylt inn – de viktigste stedene (som jeg vet om for øyeblikket) er markert :) Dere kan i teorien reise hvor dere vil – om dere klarer å komme dere dit :)

Home Page

Timurea Typaer